Skip to content Skip to footer

Szolgáltatások Férfiaknak

Szín- és testalkatelemzés

3,5 óra

79 000 Ft

Nehezen megy a ruha vásárlás? Nem tudod, hogy mit keress, mi alapján válassz és az idődet sem szeretnéd erre pazarolni?

Ahhoz, hogy jól válassz, tudnod kell, hogy mely színek és fazonok állnak neked jól. Fontos, hogy jól és kényelmesen érezd magad a ruháidban, akár professzionális környezetben viseled őket, akár a szabadidődben. A rólad alkotott első benyomásnak a ruházatod is része. Ha az ember magabiztosan tud megjelenni egy állásinterjún, vagy tárgyaláson, fellépni egy konferencián, egy prezentáción vagy egy randin, előnyben van azokkal szemben, akik nem fordítanak kellő figyelmet az öltözékükre. Akár saját üzleted van, akár a vállalati területen építed a karrieredet, a megjelenésed hozzá tud járulni a sikereihez, vagy vissza tud fogni.

Ha szeretnél tudatosságot vinni az öltözködésedbe és jól kinézni életed fontos pillanataiban – és reggelente csak pár perced van erre -, akkor gyere el hozzám egy férfi stílustanácsadásra és segítek ebben! 

Miből áll egy stílustanácsadás?

  1. Átbeszéljük az elméleti alapokat, hogy később, mikor vásárolni mész, használni tudd a megszerzett tudásod.
  2. Leülsz a tükör elé és a színkendőim segítségével meghatározzuk, mely színek állnak neked jobban, melyekben vagy karakteresebb, férfiasabb, frissebb és milyen színekben lesz fáradt az arcod, karikás a szemed és nézel ki idősebbnek.
  3. A színtípusod ismeretében megbeszéljük, hogy miként tudod a meglévő ruhatárad kombinálni az új színekkel és hogyan érdemes hosszú távon felépíteni a ruhatárad.
  4. Ezután a testalkatoddal foglalkozunk majd egy kicsit, hogy az adottságaid alapján javasolni tudjak neked megfelelő fazonokat és szabásokat. Akár hiszed, akár nem, nem túl sok dologra kell odafigyelni ahhoz, hogy öltözéked erősítse azt a képet, amit sugározni szeretnél magadról. Emellett pedig pénzt is tudsz spórolni azzal, ha olyan darabokat választasz, amiket tényleg viselsz is, amiket jól tudsz variálni, egymással párosítani. 

Gardróbrendezés

3 óra

35 000Ft

Biztosan te is álltál már a gardróbod előtt és hiába a teli szekrény, mégis az járt a fejedben, hogy nincs egy göncöm sem. Lehet, hogy azt kívántad, bárcsak lenne valaki, aki segítene neked átválogatni a ruháidat egy megfelelő struktúra szerint, hogy végre átlátható legyen a szekrényed. Vagy esetleg arra vágysz, hogy valaki friss szemmel nézzen rá a ruhatáradra, és olyan új kombinációkat mutasson, amik neked nem jutottak volna eszedbe, de jól is állnak és szívesen viseled majd őket? A gardróbrendezés lehetőséget ad mindezekre. 

Ezt a szolgáltatást csak egy szín- és stílustanácsadást követően tudod igénybe venni (akár nálam, akár egy kollégámnál), hogy meglegyenek az alapok, amelyekre építve eldől, hogy egy bizonyos ruha/kiegészítő megy-e vagy marad, és ha igen, milyen formában.

A ruhatáradat és a kiegészítőidet átnézzük, szelektáljuk, megbeszéljük mi működik és miért, valamint azt is, hogy mi az, ami számodra nem ideális választás. Megtanítom, hogyan használd a meglévő ruhatárad és megmutatom, hogyan hordhatod másképp őket. Emellett tanácsokat is kapsz arra vonatkozóan, hogy hogyan rendezd el gardróbod, hogy a legáttekinthetőbb és használhatóbb legyen.

Közös vásárlás

3 óra

39 000Ft

Együtt szerezzük be, az életvitelednek és ízlésednek megfelelő, hiányzó ruhadarabokat akár a gardróbod frissítése céljából, akár egy konkrét alkalomra. Kiválogatom neked a színben, fazonban és méretben megfelelő darabokat, majd a próbafülkében eldöntöd, hogy hazaviszed őket, vagy sem. Vásárolhatunk akár plázában, vagy másodkézből (vintage és secondhand üzletekben), vagy válogathatunk magyar tervezők termékei között is. 

Arra törekszem, hogy a közös vásárlás alkalmával gyakorlati dolgokat tanítsak meg neked, hogy mit és hogy hangsúlyozz magadon, hogyan keverd a színeket, formákat és hogyan állíts össze komplett öltözékeket. A cél, olyan új ruhadarabok és kiegészítők vásárlása, amik segítségével felfrissül megjelenésed, amikben jó érzed magad és magabiztos leszel. 

Árak, csomagok

Szolgáltatás Egyéni ár Páros ár Csoportos ár (3 fő)
Színtanácsadás 45 000 Ft 79 000 Ft 110 000 Ft
Színtanácsadás és testalkatelemzés 79 000 Ft 120 000 Ft 169 000 Ft
Testalkatelemzés 40 000 Ft 59 000 Ft 89 000 Ft
Gardróbrendezés 35 000 Ft
Közös vásárlás 39 000 Ft
Stílus workshop (4-8 fő) egyedi