Skip to content Skip to footer

Szolgáltatások Nőknek

Színtanácsadás

1,5 óra

45 000 Ft

Miért van az, hogy egyes színek csodásak rajtad, másokban pedig nyúzottnak, vagy akár évekkel öregebbnek tűnsz? Veled is előfordult már, hogy bizonytalan voltál abban, hogy milyenre festesd a hajad, vagy milyen színű rúzst válassz?  Ezekkel a problémákkal a legtöbb nő találkozik az életében és a színtanácsadás segít megválaszolni a kérdéseket. 

Színtanácsadás során az arcbőröd színe és kontrasztja alapján, színkendők segítségével megmutatom a számodra előnyös és előnytelen színeket. A tanácsadás végére tisztában leszel azzal a színskálával, amelyekben ragyogni fogsz akár smink nélkül is. Fontos, hogy smink nélkül gyere, mert úgy látható leginkább saját magad számára is a különbség.

Testalkatelemzés

1 óra

40 000 Ft

A testalkatelemzés nálam nem a kilókról, hanem a csontozatról és az egyéni adottságokról szól. Megnézzük és megbeszéljük a testalkatod sajátosságait, hogy mely fazonok állnak a legjobban és milyen szabásvonalak hangsúlyozzák ki a formáidat és melyek előnytelenek. 

Végignézzük az előnyös szoknya, nadrág, ruha fazonokat, hosszakat, kivágásokat. 

Hiszek abban, hogy ha megismered és tudatosítod a testalkatodnak megfelelő szabásvonalakat és fazonokat és elkezded azokat viselni, akkor harmonikusabb lesz az összkép és szívesebben nézel majd tükörbe. Valamint képes leszel egyedül is hatékonyan és magabiztosan vásárolni, kevesebb olyan ruhát viszel be a próbafülkébe, ami számodra előnytelen, így a vásárlással töltött idő a töredékére fog csökkenni.

Szín- és testalkatelemzés

3,5 óra

79 000 Ft

Először a színkendőim segítségével, megnézzük a színeidet, amelyekben ragyogó, üde és kisimult az arcod. Ezután a testalkatod elemzésével folytatjuk, amikor megosztom veled, milyen fazonú szoknyák, nadrágok, ruhák előnyösek. Milyen kivágásokat válassz, mi az előnyös szoknyahossz, meddig érjen a felsőd, a kabátod, mi legyen hangsúlyos rajtad és milyen kiegészítőket érdemes választanod. 

Az a célom, hogy az alkalom végére magabiztosan elboldogulj a színek és fazonok világában és képes legyél egyedül is működőképes, kombinálható ruhatárat kialakítani.

Közös vásárlás

3 óra

39 000 Ft

Együtt szerezzük be, az életvitelednek és ízlésednek megfelelő, hiányzó ruhadarabokat akár a gardróbod frissítése céljából, akár egy konkrét alkalomra. Kiválogatom neked a színben, fazonban és méretben megfelelő darabokat, majd a próbafülkében eldöntöd, hogy hazaviszed őket, vagy sem. Vásárolhatunk akár plázában, vagy másodkézből (vintage és secondhand üzletekben), vagy válogathatunk magyar tervezők termékei között is. 

Arra törekszem, hogy a közös vásárlás alkalmával gyakorlati dolgokat tanítsak meg neked, hogy mit és hogy hangsúlyozz magadon, hogyan keverd a színeket, formákat és hogyan állíts össze komplett öltözékeket. A cél, olyan új ruhadarabok és kiegészítők vásárlása, amik segítségével felfrissül megjelenésed, amikben jó érzed magad és magabiztos leszel. 

Gardróbrendezés

3 óra

35 000 Ft

Biztosan te is álltál már a gardróbod előtt és hiába a teli szekrény, mégis az járt a fejedben, hogy nincs egy göncöm sem. Lehet, hogy azt kívántad, bárcsak lenne valaki, aki segítene neked átválogatni a ruháidat egy megfelelő struktúra szerint, hogy végre átlátható legyen a szekrényed. Vagy esetleg arra vágysz, hogy valaki friss szemmel nézzen rá a ruhatáradra, és olyan új kombinációkat mutasson, amik neked nem jutottak volna eszedbe, de jól is állnak és szívesen viseled majd őket? A gardróbrendezés lehetőséget ad mindezekre. 

Ezt a szolgáltatást csak egy szín- és stílustanácsadást követően tudod igénybe venni (akár nálam, akár egy kollégámnál), hogy meglegyenek az alapok, amelyekre építve eldől, hogy egy bizonyos ruha/kiegészítő megy-e vagy marad, és ha igen, milyen formában.

A ruhatáradat és a kiegészítőidet átnézzük, szelektáljuk, megbeszéljük mi működik és miért, valamint azt is, hogy mi az, ami számodra nem ideális választás. Megtanítom, hogyan használd a meglévő ruhatárad és megmutatom, hogyan hordhatod másképp őket. Emellett tanácsokat is kapsz arra vonatkozóan, hogy hogyan rendezd el gardróbod, hogy a legáttekinthetőbb és használhatóbb legyen.

Páros vagy csoportos tanácsadás

2,5-3,5 óra

59 000 Ft-tól

Jöhetsz a barátnőddel, édesanyáddal, kollégáddal, vagy akivel csak szeretnél – szuper közös program lesz, amelynek során bevezetlek titeket a színek és testalkatok világába. 

A színtípus elemzés során megállapítjuk, milyen évszaktípusba tartoztok, és ez alapján milyen színeket érdemes az arcotok közelében viselnetek, hogy igazán üde és harmonikus legyen a megjelenésetek. Tanácsot kaptok arra vonatkozóan is, hogy milyen számotokra az ideális hajszín, illetve, hogy milyen rúzsok emelik ki igazán az arcotokat.

A stíluselemzés első lépéseként megnézzük, milyen testalkat típusba tartoztok, ezután ennek megfelelően megbeszéljük, milyen szabásvonalak, fazonok, anyagok az ideálisak számotokra, és milyen kis optikai trükköket érdemes alkalmaznotok, hogy a lehető legelőnyösebben jelenjetek meg.

A páros vagy csoportos (max. 4 fő) tanácsadások kedvezményes áron vehetőek igénybe:

  • Páros vagy csoportos színtanácsadás: 29.500 Ft/ fő (35.000 Ft helyett)
  • Páros vagy csoportos szín- és testalkatelemzés: 39.500 Ft/fő (49.000 Ft helyett)

Árak, csomagok

Szolgáltatás Egyéni ár Páros ár Csoportos ár (3 fő)
Színtanácsadás 45 000 Ft 75 000 Ft 110 000 Ft
Színtanácsadás és testalkatelemzés 79 000 Ft 120 000 Ft 169 000 Ft
Testalkatelemzés 40 000 Ft 59 000 Ft 89 000 Ft
Gardróbrendezés 35 000 Ft
Közös vásárlás 39 000 Ft
Stílus workshop (4-8 fő) egyedi